MyCom AS tilbyr dab-radio, satellittelefoner, satelitt GPS-sendere og digital/analog VHF-radio. Innen VHF-radio har vi Norges største utvalg av Motorola radio. Her finner du blant annet alle Motorola EX eksplosjonssikre modeller til markedets laveste priser. Vi har også alle typer ICOM radioer.

Alle ansatte i MyCom AS har lang erfaring innen digital og analog kommunikasjon og satellittkommunikasjon. Vi er EKOM autoriserte av Post- og teletilsynet for installasjon og radio programmering. 

Kundene våre kommer fra offshore, entreprenører, organisasjoner, jegere, sportsfiskere, turgåere, ekspedisjoner, fritidsbåter, fiske- og yrkesfartøy. Vårt mål er å være din foretrukne leverandør innen kommunikasjon. Dette oppnår vi gjennom utmerket support, raske leveranser og gode priser. MyCom AS holder til i moderne lokaler i Lier, Buskerud. Der har vi support, salg, eget verksted og showroom. 


Er det produkter du er ute etter som du ikke finner i nettbutikken, kontakt oss så skal vi prøve å skaffe det til deg. Bruk vårt kontaktskjema eller ring 401 64  980.


Velkommen til en god og billig handel hos MyCom.

MyCom AS - Postboks 1 - 3408 TRANBY. Telefon 401 64 980 - post@mycom.no - org.nr. 999 535 372

© MyCom.no Copyright. Raske nettsider og design fra Webexpressen.no