Garmin Monterra GPS

6075,00 kr
På lager
SKU
garmin-monterra

Garmin Monterra er den første GPS-enheten med Wi-Fi med alle funksjoner som kombinerer kompetansen av utendørs GPS-enheter fra Garmin med Android-operativsystemet.

Kraftig GPS navigator - med Android™

 • Slitesterk mineralglasskjerm på 4 tommer som kan leses av i sollys med dobbel skjermretning og grensesnitt med flere berøringspunkter
 • Android OS – last ned programmer fra Google Play™
 • Forhåndslastet med rekreasjonskart over Europa
 • GPS-mottakeren med høy følsomhet sporer GPS og GLONASS
 • Dobbelt batterisystem som er optimalisert for utendørs bruk via batteripakke eller tre AA-batterier
 • Digitalt kamera med 8 megapiksler, autofokus og HD-video på 1080p
 • Robust maskinvare, utformet for de mest utfordrene miljøene
 • Last inn GIS-kart for bedriftsbruk
Monterra

Monterra er den første GPS-enheten med Wi-Fi med alle funksjoner som kombinerer kompetansen av utendørs GPS-enheter fra Garmin med Android-operativsystemet. Monterra integrerer det robuste og allsidige Android-operativsystemet i en pålitelig og slitesterk GPS-enhet fullpakket med funksjoner. Dette gir alle friluftsmennesker muligheten til å tilpasse GPS-enheten til egne personlige eller profesjonelle behov. Det som er enda bedre, er at de nå kan ta med programmer overalt uansett hvor krevende miljøet er.

Best lesbarhet under alle slags forhold

Monterra har en svært slitersterk mineralglasskjerm optimalisert for utendørs bruk. Denne transflektive skjermen bruker solkraft til å gjøre skjermen mest mulig lesbar i alle situasjoner, til og med i skarpt sollys. På denne måten sparer den strøm gjennom hele dagen fordi LED-bakgrunnslyset bare trenger å bli slått på i forhold med lite lys.

Android-programmer

Med Androids operativsystem kan brukere få tilgang til alle Android-programmene de liker å bruke til utendørs aktiviteter, og få tilgang til enda flere via Google Play Store direkte på Monterra-enheten. Brukerne får også tilgang til profesjonelle programmer (for eksempel for landbruk eller loggføring) for å forbedre den daglige effektiviteten i felten. En av Europas mes populære programmer for fritids- og utendørsaktiviteter, PeakFinder Alps, er forhåndsinstallert på Monterra-enheten. Dette programmet viser deg navnet og høyden på alle fjellene i nærheten.

PeakFinder

Styrk kreftene

Monterras moderne doble batterisystem er spesielt utformet for langvaring utendørs bruk over hele verden. Du kan velge å lade den medfølgende lithiumionbatteripakken i enheten eller eventuelt fleksibelt bytte til tradisjonelle AA-batterier som er enkle å få tak i. På denne måten får du utmerket GPS-ytense med Monterra-enheten opptil 22 timer på én lading.

Finn retningen

Monterra bruker ledende sensorteknologi, og takket være den høysensitive, tobånds GPS- og GLONASS-mottakeren finner Monterra posisjonen raskt og opprettholder nøyaktigheten selv under tette trekroner og i dype daler. Enheten gir enda bedre posisjonering ved hjelp av det innebygde kompasset med tre akser, akselerasjonsmåler og gyroskop, Dette viser retningen når brukeren står stille eller ikke holder enheten rett. Når den er kalibrert, bruker den en barometrisk høydemåler til å spore trykkendringer for å fastslå en nøyaktig posisjon. Den kan også plotte barometrisk trykk over tid, noe som er nyttig for å holde et øye med endrende værforhold. En innebygd UV-sensor viser eksponeringsnivået til sollys, slik at du kan unngå solskader – spesielt nyttig på store høyder og på lyse eller reflekterende overflater.

Monterra RF

Kvalitetsbilder og -lyd

Monterra inneholder et innebygd digitalt kamera med 8 megapiksler, autofokus som tar livaktige, geotaggede bilder for enkel returnavigasjon og et HD-videokamera på 1080p med LED-blits/-lommelykt. Du kan enkelt laste ned bildene på datamaskinen eller dele via Garmin Adventures. Monterra har godt med internt minne og et microSD™-kortspor for å få opptil 64 GB ekstra minne. Monterra har også en innebygd FM-radio som du kan høre på med hodetelefoner.

Del trådløst

Via Wi-Fi, ANT+®, Bluetooth® og NFC, kan du dele data, kart, veipunkter spor, ruter og geocacher med Monterra-enheten opptil 50 ganger raskere enn med andre up to 50 times faster with other trådløse enheter. Du kan i tillegg dele store filer som bilder og data fra felten via dBaseCamp™ eller ved å laste det ned direkte på datamaskinen.

Legg til kart

Det er enkelt å legge til andre Garmin-kart på Monterra-enheten. Last inn BirdsEye Select, og legg ut på tur. Legg til et av Garmins flotte topografiske kart, og utforsk villmarken med de beste kartdataene som er tilgjengelige gor området. Du kan eventuelt laste opp et GIS-basert kart og begynne arbeidet.

Last ned millioner av geocacher

Nå trenger du ikke velge ut eller planlegge lenger, bare last ned alle. Monterra-enheten har plass til millioner av geocacher. Last ned alle cachene på OpenCaching.com. Last ned cacher fra GSAK eller bruk et Android-program. Alle funksjoner du har for papirløs geocaching, er der for hver eneste cache. Les fullstendige beskrivelser, hint og logger. Se bilder fra cacher. Filtrer cacher etter størrelse, terreng, vanskelighetsgrad og type. Koble til chirp™-aktiverte cacher.

Monterra LF

3D MapMerge

Med tilpassede 3D-kart blir Monterra er det ultimate kartverktøyet. Du kan kombinere to kart, for eksempel topografiske kart, basiskart eller BirdsEye Select-bilder, og deretter vise det nye unike kartet i 3D, komplett med synlig struktur som bakker, daler, innsjøer og skoger. Du kan for eksempel kombinere BirdsEye med et basiskart med skyggerelieff. Du kan zoome inn, panorere ut og rotere 3D-kartet ved hjelp av flere berøringspunkter.

Planlegg den neste turen

Ta kontrollen på ditt neste eventyr med BaseCamp, programvaren som lar deg vise og organisere kart, veipunkter, ruter og spor. Med denne kostnadsfrie turplanleggingsprogramvaren kan du opprette Garmin-eventyr du kan dele med venner, familie eller likesinnede utforskere. BaseCamp viser topografiske kartdata i 2D eller 3D på dataskjermen, inkludert konturlinjer og høydeprofiler. Du kan også overføre rasterkartruter til enheten når du kjøper BirdsEye Select- eller Birdseye Satellite-bilder.

Dra hvor som helst

Med et stort utvalg kompatible braketter er Monterra-enheten utformet for bruk i terrengbilen, i båten, som håndholdt enhet, eller i bilen. Bruk bilbraketten for å få detaljert taleveiledning, eller den robuste braketten til motorsykkelen eller terrengbilen.

LakeVü HD WAAS enabled Geocaching ready Waterproof 
 

Mål og ytelse

Fysiske mål 7,48 x 14,96 x 3,63 cm
Skjermstørrelse, B x H 5,06 x 8,93 cm, diagonalt 10,2 cm
Skjermoppløsning, B x H 272 x 480 piksler
Skjermtype Klar, transflektiv 65 000 fargers TFT, berøringsskjerm med dobbel skjermretning, lesbar i sollys
Berøringsskjerm  
Vekt 331 g med medfølgende lithiumionbatteripakke; 375 g med 3 AA-batterier (selges separat)
Batteri Oppladbart lithiumionbatteri (følger med) eller 3 AA-batterier (selges separat), NiMH eller lithium anbefales
Batterilevetid Opptil 16 timer (lithiumionbatteri), opptil 22 timer (AA-batterier)
Vanntetthetsvurdering IPX7
Mottaker med høy følsomhet  
Grensesnitt Høyhastighets USB
Kamera ja (8 megapiksler, autofokus, video på 1080p/30 fps, LED-blits, automatisk geotagging)
Barometrisk høydemåler  
Elektronisk kompass  
Enhet-til-enhet-overføring (deler data trådløst med lignende enheter)  

Kart og minne

Basekart  
Forhåndslastede kart Forhåndslastet med rekreasjonskart over Europa
Mulighet til å legge til kart  
Innebygd minne 2 GB ledig plass
Godtar datakort microSD™-kort (selges separat)
Egendefinerte POIer (mulighet til å legge til flere punkter av interesse)  
Veipunkter/favoritter/posisjoner 4000
Ruter 200
Sporlogg 10 000 punkter, 200 lagrede spor

Utendørsfunksjoner

Automatisk ruting (detaljert ruting på veier)  
Egnet for geocaching Ja (uten papir)
Kompatibel med egendefinerte kart  
Områdeberegning  
Bildeviser  

Garmin Connect®

Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data)  

Ekstra

Ekstra
 • Trådløs Bluetooth®-teknologi: ja
 • Wi-Fi-tilkobling: ja
 • ANT+®-tilkobling: ja
 • GNSS-støtte: ja (GPS + GLONASS)
 • NFC (Near Field Communication): ja
 • Mikrofon: ja (intern for lydopptak)
 • Multimediastøtte (lyd/video): ja (MP3-spiller, videospiller osv.)
 • UV-sensor: ja
 • Android® med Google Play for fullstendig tilpasning
 
 
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Garmin Monterra GPS
© MyCom.no Copyright. Raske nettsider og design fra Webexpressen.no