iPhone 5

5190,00 kr
På lager
SKU
APPLEI5
iPhone 5 er utrolig tynn og lett. Den er 7,6 mm tynn og veier 112 gram. Den er laget av anodisert aluminium. Skråkantene er diamantskårne med enestående presisjon.

Oversikt over iPhone 5.

Helt ny design.

iPhone 5 er utrolig tynn og lett. Den er 7,6 mm tynn og veier 112 gram. Den er laget av anodisert aluminium. Skråkantene er diamantskårne med enestående presisjon.

En fantastisk 4-tommers Retina-skjerm.

Nå kan du se mer av alt, med en imponerende detaljrikdom. Og selv om skjermen er større, er den like bred som iPhone 4S, slik at den fremdeles er enkel å bruke med én hånd.

Kraftig A6-chip.

Prosessorytelse og grafikkytelse er opptil dobbelt så rask som den var på A5- chipen. Og selv med den hastigheten, får du ypperlig batteribrukstid på iPhone 5.

Lynraske forbindelser.

Med støtte for de nyeste trådløse teknologiene kan iPhone 5 kobles til enda flere nettverk verden rundt.4 Og Wi-Fi er raskere også.

I esken

  • iPhone 5 med iOS 6
  • Apple EarPods med fjernkontroll og mikrofon
  • Lightning-til-USB-kabel
  • USB-strømforsyningsenhet

Garanti

iPhone leveres med 90 dagers gratis teknisk telefonsupport og ett års begrenset garanti.

Finn ut mer om funksjoner, design, innebygde apper og iOS 6 på iPhone.
Besøk iPhone-nettstedet

16 GB, 32 GB eller 64 GB?

Hva er forskjellene på lagringsstørrelsene?

iPhone leveres med tre forskjellige minnekapasiteter: 16, 32 og 64 GB. «GB» står for gigabyte. Jo flere gigabyte du har, jo mer innhold kan du lagre på iPhone: apper, spill, bilder, HD-videoer, musikk, filmer og annet. Hvis du for eksempel har et stort musikk- eller bildebibliotek eller ofte laster ned HD-filmer, bør du vurdere en iPhone med stor lagringskapasitet. Hvis du har et ganske lite musikk- eller bildebibliotek eller sjelden tar opp video eller kjøper filmer, kan det hende en iPhone med mindre kapasitet passer best for deg. Med tiden kommer det selvsagt til å samle seg mye innhold på iPhone, så du bør tenke over hvordan lagringsbehovene dine kan komme til å endre seg.


Om ulåst iPhone.

En ulåst iPhone har samtlige iPhone-funksjoner, men har ingen abonnementsbinding. Du kan aktivere og bruke den på et hvilket som helst GSM-mobilnettverk som støttes. Ulåste iPhone 4-, iPhone 4S- og iPhone 5-modeller vil ikke fungere med CDMA-baserte operatører. Det er mulig at en ulåst iPhone 5 ikke støtter LTE-nettverk i alle andre land. Kontakt operatøren for mer informasjon.

Write Your Own Review
DU ANMELDER:iPhone 5
© MyCom.no Copyright. Raske nettsider og design fra Webexpressen.no