MOTOROLA DP4601E DISPLAY AND HALF KEYPAD PORTABLE RADIO WITH GPS AND BLUETOOTH

6590,00 kr
På lager
SKU
DP4601E

MOTOROLA DP4601E bærbar radio med skjerm, halvtastatur, GPS og Bluetooth.

Fra fabrikkarbeidere som produserer deler, til veipatruljen som reparer, MOTOTRBO kan forandre din bedrift og gjøre samhandlingen med dine ansatte smartere og sikrere. Motorolas best-in-class lydsystem og uslåelige datamuligheter styrker folk som aldri før.

Den bærbare DP4600E / DP4601E tilbyr uovertruffen stemme- og datakommunikasjon med valgfri integrert GPS samt Bluetooth audio og data, tekstmeldinger og motorolas best-in-class lydssystem som inkluderer Intelligent Audio og tilpassbar kunngjøringsfunksjon med stemme.

Tilgjengelig i UHF og VHF frekvensbånd, DP4600E / DP4601E har en 4-linjers skjerm, taster til meny-navigasjon, opp til 1,000-kanals kapasitet, fem programerbare taster, nødknapp, IP57 spesifikasjoner for nedsenkning i vann og mulighet for FM egensikkerhet.

Innebygget Bluetooth audio (valgfritt)

 

Bygget inn i radioen for å tillate kobling mellom trådløst tilbehør inkludert Motorolas unike Operations Critical Wireless øretelefoner designet for robust og pålitelig kommunikasjon.

Best-in-Class Audio

 

Høylytte, frontmonterte høytalere og Intelligent Audio-funskjon som automatisk justerer volumet basert på støy i nærmiljøet.

Integrert GPS (valgfritt)

 

Lokaliser mobile arbeidsgrupper med en integrert GPS.

Innebygget Bluetooth Data (valgfritt)

 

Del sanntids-informasjon enkelt ved å koble radioen rett opp til andre Bluetooth-enheter.

Produksjonsøkende data-applikasjoner

 

Har industriens største program for applikasjonsutviklere for å muliggjøre et stort antall med ulike skreddersydde applikasjoner som inkluderer: sporing, Bluetooth data, email-portaler, levering, telefoni, man-down og arbeidsordre-forvaltning

Learn MoreGo

Tekstmeldinger

 

Send førprogrammerte meldinger til gruppemedlemmer når radiokommunikasjon må bli sendt uten å forstyrre arbeidere eller gjester.

Capacity Plus

 

Énsides digitalt trunking system som maksimerer kapasiteten til ditt MOTOTRBO system. Bruk det for å tillate et stort volum av telefon- og datakommunikasjon for over tusen arbeidere på en side uten å legge til flere frekvenser. 

Learn MoreGo

IP Site Connect

 

En digital løsning som bruker internett for å utvide telefoni- og datamulighetene til MOTOTRBO. Bruk den for å linke sammen opp til 15 sider for kommunikasjon mellom geografisk spredde områder, for å skape et stort dekningsområde eller forbedre dekningen på et enkelt område med fysiske barrierer.

Learn MoreGo

Linked Capacity Plus

 

Linked Capacity Plus er et flersides digitalt trunking system for MOTOTRBO platformen. Den utnytter den store kapasiteten til Capacity Plus, med de store dekningsevnene til IP Site Connect for å holde dine ansatte, på ulike steder, sammenkoblet med en rimelig, høykapasitets, stordekkende trunk-løsning.

Learn MoreGo

Factory Mutual (FM) -sertifisert

 

Sertifisert som ubetinget sikker av FM-godkjenninger når den kjøpes og utstyres med et FM-batteri for bruk i farlige omgivelser. 

Robust design

 

Tett forseglet mot vind og støv, og kan synkes ned til en meter med vann i opptil 30 minuter (IP57).

Basic eller Enhanced Privacy

 

Innebygget scrambling for økt sikkerhet.

Nødknapp

 

Den oransje knappen øverst på skjermen kan bli programmert til å sende ut en alarm til en overordnet eller veileder under en nødsituasjon. 

Transmit Interrupt

 

Lar en bruker bryte inn i en annen radiosamtale for å sende kritisk informasjon akkurat hvor og når det trengs. 

Klar og lettlest skjerm

 

Har en 4-linjers skjerm med en fleksibel meny-drevet bruksmåte. Ikoner og store navigasjonsknapper gjør det å lese meldinger og navigere menyen mye enklere.

Write Your Own Review
DU ANMELDER:MOTOROLA DP4601E DISPLAY AND HALF KEYPAD PORTABLE RADIO WITH GPS AND BLUETOOTH
© MyCom.no Copyright. Raske nettsider og design fra Webexpressen.no