Thuraya IP+

48750,00 kr
På lager
SKU
thuraya-ip+

Den mest kompakte og letteste satellittbredbånds-terminalen i sin klasse. Leverer de raskeste IP-hastighetene fra en terminal på sin størrelse. Thuraya IP+ er laget for å støtte et bredt spekter av forretningskritiske applikasjoner. Thuraya IP+ kan lett utplasseres, fra sekken til høyhastighetsbredbånd, i løpet av sekunder. Dra nytte av Thurayas omfattende satellittnettverk, noe som gir deg stabil adgang fra alle slags steder.

Kompakt og lett
Med en vekt på kun 1.4kg og en størrelse mindre enn en gjennomsnitts-laptop, er Thuraya IP+ en av de mest kompakte og bærbare satellittbredåndsterminalene tilgjengelig på markedet.

Høyhastighets streaming-muligheter
Tillater hastigheter opp mot 444kbps på standard IP og 384kbps på streaming-IP med en integrert antenne. Thuraya IP+ tilbyr de raskeste IP-hastighetene for en satellittbredbåndsterminal på sin størrelse — klar for å koble seg på alle steder som er dekket av Thurayas satellittnettverk.

Optimalisert bruk av bredbånd
Thuraya IP+ kan bli konfigurert med asymmetrisk streaming for å tillate brukere å spesifisere opplastnings- og nedlastningshastigheter basert på bruksbehov, noe som hjelper med å betydelig redusere bredbåndskostnader.

Holdbar og pålitelig

Thuraya IP+ holder IP55 Ingress Protection Rating og er laget for å beskytte mot gjørme, støv, vann, olje og andre ikke-etsende materlialer slik at den kan motstå de værste miljøer.

Opphopningsfritt nettverk
Den dynamiske ressurs-allokeringen til Thurayas satellittnettverk minimerer signalopphopningen i områder hvor det er et stort volum av kommunikasjonstrafikk.

Write Your Own Review
DU ANMELDER:Thuraya IP+
© MyCom.no Copyright. Raske nettsider og design fra Webexpressen.no