Garmin eTrex10 GPS

1349,00 kr
På lager
SKU
garmin-etrex10

Robust, håndholdt GPS med basekart over hele verden og mange nye funksjoner.

Robust, håndholdt GPS-enhet med forbedrede funksjoner

  • Basekart over hele verden
  • Svart-hvitt-skjerm på 2,2 tommer som er lett å lese av i alle lysforhold
  • GPS- og GLONASS-satellitter fastslår posisjonen din raskere
  • Papirløs geocaching
  • 25-timers batterilevetid med to AA-batterier

eTrex 10


Bare Garmin kunne gjøre eTrex bedre. Den nye eTrex 10-enheten viderefører kjernefunksjonene, den robuste utførelsen, rimeligheten og den lange batterilevetiden som gjorde eTrex til den mest pålitelige GPS-enheten på markedet. Vi har forbedret brukergrensesnittet og lagt til et verdensomspennende basiskart, papirløs geocaching og ekstra støtte for ryggfestetilbehør. Du gjenkjenner navnet. Du gjenkjenner kvaliteten. Men eTrex 10 er en helt ny enhet – en enhet som bare Garmin kan tilby.

Finn veien

eTrex 10-enheten har en forbedret svart-hvitt-skjerm på 2,2 tommer som er lett å lese av i alle lysforhold. eTrex 10-enheten er både slitesterk og vanntett, og den er bygget for å tåle elementene. Det enkle grensesnittet gjør at du bruker mer tid på å nyte tiden utendørs og mindre tid på å lete etter informasjon. eTrex 10-enheten er bygget for å tåle elementene – verken støv, smuss, fuktighet eller vann kan hamle opp med denne velkjente navigasjonsenheten.

Morsomme funn

eTrex 10-enheten støtter GPX-filer for geocaching, slik at du kan laste ned geocacher og tilhørende informasjon direkte til enheten. Gå til OpenCaching.com, og start ditt eget geocaching-eventyr. Ved å gjøre aktiviteten papirløs er du ikke bare miljøbevisst, men øker også effektiviteten. eTrex 10-enheten lagrer og viser viktig informasjon, inkludert posisjon, terreng, vanskelighetsgrad, hint og beskrivelser. Det betyr at du ikke lenger trenger å legge inn koordinater manuelt eller ta med papirutgaver. Last ganske enkelt GPX-filen opp til enheten, og sett i gang med cachejakten.

Behold dekningen

Med den høysensitive, WAAS-aktiverte GPS-mottakeren og HotFix®-satellittberegning finner eTrex 10-enheten posisjonen din raskt og presist og beholder GPS-posisjonen også under tette trekroner og i dype juv. Fordelen er tydelig: Enten du er i tett skog eller bare i nærheten av høye bygninger og trær, kan du stole på at eTrex 10-enheten hjelper deg med å finne veien når du trenger det som mest.

Bli global

Den nye eTrex-serien er den første serien noensinne av mottakere på forbrukernivå som kan spore både GPS- og GLONASS-satellitter samtidig. GLONASS er et system som er utviklet i Russland og vil være fullt operativt i 2012. Ved bruk av GLONASS-satellitter tar det (i gjennomsnitt) ca. 20 % kortere tid før mottakeren finner en posisjon enn ved bruk av GPS. Og ved bruk av både GPS og GLONASS har mottakeren muligheten til å finne 24 satellitter mer enn ved bruk av bare GPS.

Mål og ytelse

Fysiske mål 5,4 x 10,3 x 3,3 cm (2,1 x 4,0 x 1,3 tommer)
Skjermstørrelse, B x H 3,6 x 4,3 cm (1,4 x 1,7 tommer), 5,6 cm diagonalt (2,2 tommer)
Skjermoppløsning, B x H 128 x 160 piksler
Skjermtype transflektiv, svart-hvitt
Vekt 141,7 g (5 oz) med batterier
Batteri 2 AA-batterier (ikke inkludert), NiMH eller lithium anbefales
Batterilevetid 25 timer
Vanntetthetsvurdering IPX7
Mottaker med høy følsomhet  
Grensesnitt USB
Kamera nei

Kart og minne

Basekart  
Forhåndslastede kart nei
Innebygd minne nei
Godtar datakort nei
Egendefinerte POIer (mulighet til å legge til flere punkter av interesse)  
Veipunkter/favoritter/posisjoner 1000
Ruter 50
Sporlogg 10 000 punkter, 100 lagrede spor

Utendørsfunksjoner

Egnet for geocaching Ja (uten papir)
Kalender for jakt/fiske  
Informasjon om sol og måne  
Områdeberegning  

 

Garmin Connect®

Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data)
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Garmin eTrex10 GPS
© MyCom.no Copyright. Raske nettsider og design fra Webexpressen.no