Garmin Alpha 100

7699,00 kr
På lager
SKU
garmin-alpha-100

Garmin Alpha 100. Avansert hundesporing - for flere hunder med bedre kontroll og sikkerhet

Avansert hundesporing – for flere hunder, bedre kontroll og bedre sikkerhet

  • Lyssterk og hanskevennlig berøringsskjerm på tre tommer
  • Spor opptil 20 hunder/jaktkamerater (se andre Alpha brukere)
  • Oppdateringsfrekvens på 2,5 sekunder
  • Send pre-programmerte meldinger eller nødmelding via VHF – Alpha til Alpha
  • Geogjerde & radius alarm – gir beskjed når hund går inn eller ut av definert område
  • Fjernstyrt tone/vibreringskommando og LED-lampe fra Alpha
  • Europeisk rekreasjonskart og ett årsabonnement på Birdseye satellittbilder

Alpha 

Alpha 100 tilføyer nye funksjoner som gir bedre kontroll over hunden. Alpha-enheten er brukervennlig og gjør at du kan spore hunder i felten fra en avstand på opptil 14,5 km, og den oppdaterer nøyaktig posisjon i intervaller på 2,5 sekunder. Enheten kan også spore dine jaktkamerater og sende dem preprogrammerte meldinger på deres Alpha-enhet. (Alpha er ikke kompatibel med Astro)1.

Følg nøye med på hastigheten, avstanden og retningen til hver hund. I tillegg kan du se hundens status - om den løper, sitter eller tar stand. Den toppmonterte GPS-/GLONASS-antennen gir rask og pålitelig satellittilkobling og den beste sporingsnøyaktigheten selv i krevende omgivelser.

Med flere håndholdte Alpha 100-enheter og T 5-hundehalsbånd kan du lokalisere nøyaktig posisjon til opptil 20 hunder eller jegere på en stor, hanskevennlig berøringsskjerm. Alpha 100 leveres preprogrammert med et rekreasjonskart over Europa. Vi anbefaler våre å kjøpe våre detaljerte TOPO-kart for det området du jakter i.

Alpha

 

Bedre kontroll

Behold kontrollen, også når du ikke følger med på hvert skritt hunden tar.

Med Alpha 100 får du bedre kontroll under jakten. Behold kontrollen, også når du ikke følger med på hvert skritt hunden tar. Geogjerde og radiusalarm gir beskjed når hunden går inn eller ut av et definert område.

Med Alpha-enheten kan du til og med kommunisere med hunden gjennom vibrering og lydsignaler på T 5-hundeenheten. På denne måten kan du gi kommando til godt opplærte hunder. Du kan forlenge batterilevetiden til T 5-hundehalsbåndet ved å endre oppdateringsfrekvensen. Dette gjøres via den håndholdte Alpha-enheten.

 

Mål og ytelse

Fysiske mål 6,4 x 16,5 x 3,8 cm
Skjermstørrelse, B x H 3,8 x 6,3 cm, 7,6 cm diagonalt
Skjermoppløsning, B x H 240 x 400 piksler
Skjermtype Transflektiv TFT-berøringsskjerm med 65 000 farger
Berøringsskjerm  
Vekt 250 g med standard antenne og batteri
Batteri Oppladbart lithiumionbatteri (inkludert)
Batterilevetid Opptil 20 timer (Alpha 100)
Vanntetthetsvurdering IPX7
Mottaker med høy følsomhet  
Grensesnitt USB
Kamera

Nei

Barometrisk høydemåler  
Elektronisk kompass Ja (vippekompensert, 3 akser)
Enhet-til-enhet-overføring (deler data trådløst med lignende enheter)  

Kart og minne

Basekart  
Forhåndslastede kart

Ja (topografisk)

Mulighet til å legge til kart  
Innebygd minne 8,0 GB (ikke inkludert forhåndslastede kart)
Godtar datakort microSD™-kort (selges separat)
Egendefinerte POIer (mulighet til å legge til flere punkter av interesse)  
Veipunkter/favoritter/posisjoner 4000
Ruter 200
Sporlogg 10 000 punkter, 200 lagrede spor

Utendørsfunksjoner

Automatisk ruting (detaljert ruting på veier) Ja (med valgfri kartlegging for detaljerte veier)
Kompatibel med egendefinerte kart  
Kalender for jakt/fiske  
Informasjon om sol og måne  
Tidevannstabeller Ja (med valgfri Bluechart)
Områdeberegning  

Garmin Connect®

Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data)  

Ekstra

Ekstra

Rekkevidde: opptil 14,5 km (avhengig av fri sikt)

Frekvensbånd: T 5 er bare kompatibel med Astro® 320 eller Alpha™ 100. T 5 kan konfigureres for håndholdt betjening med begge, men kan ikke spores samtidig av både Astro 320 og Alpha 100.

Sporer opptil 20 hunder (T 5) og venner (Alpha 100) samtidig

Spesifikasjoner for T 5-hundeenheten

Gjør datamaskinen om til en basestasjon for sporing av hunder

Last ned BaseCamp-programvare (gratis) til din bærbare datamaskinen, og velg BaseStation-modus på din Alpha-enhet. Slik får du et feltkontrollsenter for sporing av flere T 5-hundehalsbånd og andre Alpha-enheter. Vis GPS-informasjon i sanntid på en større dataskjerm, ideelt for redningslag som bruker hunder. Og siden den bruker GPS og GLONASS, får du tryggere, sikrere og mer effektiv sporing, også når du ikke har tilgang til Internett eller mobiltelefondekning.

Forbedret sikkerhet

Ved å definere geogjerder under jakt kan du få bedre kontroll over om hundene nærmer seg farlige områder som veier eller skrenter. Med geogjerder kan du definere begrensede områder og angi varsler om hunden går inn eller ut av området. Hvis hunden nærmer seg veier, kan du fjernaktivere det skarpe LED-lyset på T 5-hundehalsbåndet, slik at hunden synes bedre. Med redningsmodus reduseres oppdateringsfrekvensen til hvert andre minutt når batterinivået er lavere enn 25 %, og på denne måten får du 12 ekstra timer til å finne igjen hunden. Alpha-systemet gjør det mulig å sende preprogrammerte meldinger til andre Alpha-enheter. Du kan i tillegg sende et nødvarsel til alle tilkoblede jegere, som angir din faktiske plassering og gjør det mulig for dem å komme dit umiddelbart.

Planlegg den neste turen

Led an ditt neste eventyr med BaseCamp, Garmins kostnadsfrie turplanleggingsprogram. Der kan du enkelt vise og organisere kart, veipunkter, ruter og spor. BaseCamp viser topografiske kartdata i 2D eller 3D på dataskjermen, inkludert konturlinjer og høydeprofiler. Programmet kan også overføre en nesten ubegrenset mengde satellittbilder til enheten når det kobles til et abonnement på BirdsEye-satellittbilder.

Robust

Garmin-enheter er kjent for å være slitesterke og bygd for friluftsbruk, og Alpha-enheten er et godt eksempel på denne kvaliteten. Alpha-enheten leveres med en hanskevennlig, fargesterk berøringsskjerm på 7,6 cm med god lesbarhet under alle lysforhold og IPX7-standard (vanntett).
T5 hundehalsbånd er utviklet for å optimalisere jakt med hund.

2Enheten er robust og vanntett ned til 10 meter, VHF antennen leveres i massiv flettet stålvaier og satelittmottakeren med en kombinert GPS/GLONASS-mottaker som er plassert oppe på hundens hals. Dette avanserte hundesporingssystemet finner satelittsignalet raskt og hundehalsbåndet beholder signal selv i tett skog eller vanskelig terreng.
Alpha
1Alpha 100 og Astro 320 fungerer sammen med T 5-hundehalsbånd hver for seg. Brukere kan IKKE spore T 5-hundehalsbånd med en Alpha 100-enhet og en Astro 320-enhet samtidig. Alpha 100 er IKKE kompatibel med DC 50.

2Tåler trykk tilsvarende en dybde på 10 meter. Se garmin.com/waterrating hvis du vil ha mer informasjon.

Write Your Own Review
DU ANMELDER:Garmin Alpha 100
© MyCom.no Copyright. Raske nettsider og design fra Webexpressen.no