ICOM ProHunt F52D Digital/Analog jaktradio

Special Price 4595,00 kr Vanlig pris 4995,00 kr
På lager
SKU
icom prohunt F52D

Nyheten  ICOM ProHunt F52D Digital jaktradio bygger på Icom Digital Advanced System teknikk. Dette er et system som håndterer både digital og analog radio. Det betyr at radioen kan brukes som en tradisjonell analog jaktradio og som digital radio. Dette åpner for en radio med mindre forstyrrelser, sikrere radiotrafikk og langt bedre lydkvalitet. Leveres komplett i en Icom-koffert med lader, batteri og antenne.

Nyheten ICOM ProHunt F52D digital jaktradio bygger på Icom Digital Advanced System teknikk. Dette er et system som håndterer både digital og analog radio. Det betyr at radioen kan brukes som en tradisjonell analog jaktradio og som digital radio. Dette åpner for en radio med mindre forstyrrelser, sikrere radiotrafikk og langt bedre lydkvalitet.

Flere kanaler. 6 analoge og 12 digitale.
Med ProHunt F52D Digital får man 12 ekstra digitale kanaler, dette betyr at man til sammen har 18 kanaler tilgjengelige for jakt i Norge. Naturligvis finnes også alle de analoge pilottonene. De digitale kanalenes frekvenser er lagt slik at samtidig sending på digital og analog er mulig.

Bedre lydkvalitet i yttergrensen for rekkevidden.
ProHunt F52D Digital oppleves mye bedre i utkanten av dekningsområdet der en analog radio vil tape lydkvalitet.

Støyfiltrering
Under digital sending vil radioene analysere frekvensområdet mikrofonen mottar, og fjerne støy. Dette sikrer at mottaker hører din stemme klart og tydelig med lite bakgrunnsstøy.

ProHunt F52D Digital
ProHunt F52D Digital er konstruert for å takle avansert radiokommunikasjon. Den er robust bygget og oppfyller kravene for IP67 når det gjelder vann og støvtetthet. Den har helstøpt aluminiumschassis som er innkapslet i polykarbonat. Dette gjør den tåler å bli brukt under tøffe miljø og værforhold.

Li-Ion batteri som standard.
Som standard leveres ProHunt F52D med BP-290 batteri med 2010 mAh. Dette gir driftstid på ca 14 timer. (Typisk drift TX:RX:Standby=5:5:90 med batterisparer på). Det er et batteri uten ”minnefunksjon” som tåler klattlading.

Scan tag mulig på alle kanaler.
Legg til eller ta bort de kanaler man ønsker å ta med i scanningen. De kanalene som er med i scanningen vises invertert over tasten (P3)

Talk Back Funksjon.
Denne funksjonen gjør at man kan svare tilbake på innkommende samtale selv når radioen scanner. Kort tid etter samtalen er avsluttet gjør Talk Back funksjonen at videre samtale skjer på den kanalen brukeren sist stilte inn innen scanningen startet.

Norske og Svenske kanaler.
ProHunt 52D Digital leveres med norske jakt, sikring og sankekanaler i tillegg til de svenske jaktkanalene. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette ikke gjør det til en sikringsradio. Bruk av sikring og sankekanalene krever egen konsesjon.(ProHunt Compact er godkjent som sikringsradio.)

Automatisk tastelås. 
Hvis tastene ikke er i bruk låser tastene seg automatisk etter 30 sekunder. Dette låser man opp med Lock knappen.

Stort LCD display
Med det store DOT-Matrix multifunksjons LCD displayet, kan man se både store og små bokstaver. Kanalvalget vises tydelig. Displayet kan vise inntil to linjer og 24 tegn. Den nederste raden viser hvilke funksjoner tastene under har.

Fordeler

  • 12 ekstra jaktkanaler for digital kommunikasjon
  • Klarere analog og digital kommunikasjon
  • Vanntett tilbehørskontakt
  • Svenske og norske jaktkanaler
  • Kan kommunisere med vanlige analoge jaktapparater
  • Aktiv støydemping
  • Meget god lydkvalitet
  • Bedre lydkvalitet i yttergrensen for rekkevidden
  • Digital teknikk basert på en ETSI-standard
Write Your Own Review
DU ANMELDER:ICOM ProHunt F52D Digital/Analog jaktradio
© MyCom.no Copyright. Raske nettsider og design fra Webexpressen.no