Garmin GPSMAP 78s

kr 3 175,00
På lager
SKU
garmin-78s

Robuste GPSMAP 78s er ideell for båt- og vannsportentusiaster som ønsker det beste. Den byr på et 3-akset kompass, barometrisk høydemåler, lettleste fargekart, en høysensitiv mottaker, nytt, formstøpt sidegrep av gummi i tillegg til et microSD™-kortspor som gir mulighet for flere kart. Og den flyter!

GPSMAP 78s - Fargerike kart, slitesterk utforming og flytende – alt sjøfolk trenger.

Utforsk

GPSMAP 78s leveres med innebygd basiskart for hele verden, slik at du problemløst kan navigere hvor som helst. Og i likhet med resten av 78-serien er 78s vanntett i henhold til IPX7, og flyter til og med i vann.

Hold kursen

GPSMAP 78s har et innebygd elektronisk kompass med 3 akser og vippekompensasjon, slik at den viser riktig retning selv når du står i ro og ikke holder den vannrett. Den barometriske høydemåleren registrerer endringer i lufttrykket for å fastslå nøyaktig høyde over havet, og den kan til og med brukes til å registrere lufttrykk over tid, noe som gjør at du kan følge med på aktuelle væromslag.

Del trådløst

Med GPSMAP 78s kan du dele veipunkter, spor, ruter og geocacher trådløst med andre brukere som har kompatible enheter. Nå kan du til og med sende posisjonen for favorittfiskeplassen din til en venn. Det er enkelt å dele data. Trykk bare på Send for å overføre informasjonen til lignende enheter.

Behold dekningen

Med den svært følsomme, WAAS-kompatible GPS-mottakeren og satelittbaneberegningen HotFix™, finner GPSMAP 78s posisjonen din raskt og presist, og beholder GPS-posisjonen også under tette trekroner og i dype kløfter. Fordelen er åpenbar – uansett om du befinner deg i dype skoger eller bare nær høye bygninger og trær, kan du stole på at GPSMAP 78s hjelper deg med å finne veien når du trenger det som mest.

Legg til kart

Det er enkelt å legge til flere kart med Garmins store utvalg av detaljerte maritime kart, topografiske kart og veikart, som er tilgjengelige på microSD-kort. Bare legg inn forhåndslastede BlueChart® g2-kart for en super dag til sjøs eller City Navigator NT®-kartdata for detaljert ruting på veien (se fanen Kart for kompatible kart). Kortsporet er inne i det vanntette batterirommet, så du trenger ikke bekymre deg for at det blir vått. GPSMAP 78s støtter også BirdsEye™-satellittbilder (abonnement kreves), noe som gjør at du kan laste ned satellittbilder til enheten og integrere dem med kartene. I tillegg er 78s kompatibel med Egendefinerte kart, gratis programvare som konverterer papirkart og elektroniske kart til kart som kan lastes ned til enheten.

Koble til

Du har vært ute på oppdagelsesferd, og nå vil du lagre og analysere aktivitetene dine. Med en enkel tilkobling til datamaskinen og Internett kan du få en detaljert analyse av aktivitetene dine og sende spor til utendørsenheten ved hjelp av Garmin Connect™. Dette området inneholder alt du trenger, gir deg en aktivitetstabell og lar deg vise aktivitetene dine på et kart ved hjelp av Google™ Earth. Utforsk andre ruter som millioner av andre Garmin Connect-brukere har lastet opp, og del opplevelsene dine på Twitter® og Facebook®. Det er enkelt å komme i gang, så kom deg ut, utforsk og del.

Morsomme funn

GPSMAP 78s støtter geocaching-GPX-filer, slik at geocacher og tilhørende detaljer lastes rett inn i enheten. Ved å gjøre aktiviteten papirløs er du ikke bare miljøbevisst, men øker også effektiviteten. GPSMAP 78s kan lagre og vise nøkkelinformasjon som posisjon, terreng, vanskelighetsgrad, hint og beskrivelser, noe som betyr at du ikke lenger må legge inn koordinater manuelt eller ta med utskrifter! Last ganske enkelt GPX-filen opp til enheten og sett i gang med cachejakten. 78s er slank og veier lite – en perfekt følgesvenn for alle utendørsaktivitetene dine.

Mål og ytelse

Fysiske mål 6,6 x 15,2 x 3,0 cm (2,6 x 6,0 x 1,2 tommer)
Skjermstørrelse, B x H 4,1 x 5,6 cm (1,6 x 2,2 tommer), 6,6 cm diagonalt (2,6 tommer)
Skjermoppløsning, B x H 160 x 240 piksler
Skjermtype transflektivt, 65 000 fargers TFT
Vekt 218,3 g (7,7 unser) med batterier
Batteri 2 AA-batterier (ikke inkludert), NiMH eller lithium anbefales
Batterilevetid 20 timer
Vanntetthetsvurdering IPX7
Mottaker med høy følsomhet  
Grensesnitt høyhastighets USB og NMEA 0183-kompatibel
Kamera nei
Barometrisk høydemåler  
Elektronisk kompass Ja (vippekompensert, 3 akser)
Enhet-til-enhet-overføring (deler data trådløst med lignende enheter)  
Flyter  

Kart og minne

Basekart  
Forhåndslastede kart nei
Mulighet til å legge til kart  
Innebygd minne 1,7 GB
Godtar datakort microSD™-kort (følger ikke med)
Egendefinerte POIer (mulighet til å legge til flere punkter av interesse)  
Veipunkter/favoritter/posisjoner 2000
Ruter 200
Sporlogg 10 000 punkter, 200 lagrede spor

Utendørsfunksjoner

Automatisk ruting (detaljert ruting på veier) Ja (med valgfri kartlegging for detaljerte veier)
Egnet for geocaching Ja (uten papir)
Kompatibel med egendefinerte kart  
Kalender for jakt/fiske  
Informasjon om sol og måne  
Tidevannstabeller  
Områdeberegning  
Bildeviser  

Garmin Connect®

Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data)  
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Garmin GPSMAP 78s
© MyCom.no Copyright. Raske nettsider og design fra Webexpressen.no