Garmin GPSMAP 64s

kr 3 199,00
På lager
SKU
garmin-gpsmap-64s
Garmin GPSMAP 64s har en lyssterk 2,6 tommers fargeskjerm som kan leses av i solskinn og er lett å betjene med alle typer hansker i kalde, våte og ujevne omgivelser, takket være det knappebaserte brukergrensesnittet.

Robust håndholdt GPS med avanserte sensorer og trådløse tilkoblingsmuligheter

  • 2,6 tommers fargeskjerm som kan leses av i solskinn
  • Høysensitiv GPS- og GLONASS-mottaker med quad helix-antenne
  • Barometrisk høydemåler og 3-akset kompass
  • Dobbelt batterisystem som er optimalisert for utendørs bruk
  • Trådløse tilkoblingsmuligheter via Bluetooth®-teknologi¹ eller ANT+®


Mål og ytelse

Fysiske mål 6,1 x 16,0 x 3,6 cm
Skjermstørrelse, B x H 3,6 x 5,5 cm; 6,6 cm diagonalt
Skjermoppløsning, B x H 160 x 240 piksler
Skjermtype Transflektiv, 65 000 fargers TFT
Vekt 260,1 g med batterier
Batteri 2 AA-batterier (ikke inkludert), NiMH eller lithium anbefales
Batterilevetid Opptil 16 timer
Vanntetthetsvurdering IPX7
Mottaker med høy følsomhet  
Grensesnitt høyhastighets USB og NMEA 0183-kompatibel
Kamera Nei
Barometrisk høydemåler  
Elektronisk kompass Ja (vippekompensert, 3 akser)
Enhet-til-enhet-overføring (deler data trådløst med lignende enheter)  

Kart og minne

Basekart  
Forhåndslastede kart Nei
Mulighet til å legge til kart  
Innebygd minne 4 GB
Godtar datakort microSD™-kort (selges separat)
Egendefinerte POIer (mulighet til å legge til flere punkter av interesse)  
Veipunkter/favoritter/posisjoner 5000
Ruter 200
Sporlogg 10 000 punkter, 200 lagrede spor

Utendørsfunksjoner

Automatisk ruting (detaljert ruting på veier) Ja (med valgfri kartlegging for detaljerte veier)
Egnet for geocaching Ja (uten papir)
Kompatibel med egendefinerte kart  
Kalender for jakt/fiske  
Informasjon om sol og måne  
Tidevannstabeller Ja (med valgfri Bluechart)
Områdeberegning  
Bildeviser  

Garmin Connect®

Kompatibel med Garmin Connect™ (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data)  

Ekstra

Ekstra

Antenne: Quad helix

GLONASS: Ja

Smart varsling: Ja

Sporing i sanntid: Ja (med Garmin Connect™ Mobile)

Forhåndslastede cacher fra geocaching.com: 250 000


Den nye, håndholdte GPSMAP® 64s-navigatoren har en 2,6 tommers fargeskjerm som kan leses av i solskinn, og en høysensitiv GPS- og GLONASS-mottaker med quad helix-antenne som sikrer overlegen signalstyrke. Den robuste og vanntette GPSMAP 64s leveres med barometrisk høydemåler og elektronisk kompass med tre akser. Den kan kobles trådløst til smarttelefonen din, slik at du kan få sporing i sanntid og smart varsling.²

GPSMAP 64s geocache

Behold dekningen

Med sin quad helix-antenne og høysensitive GPS- og GLONASS-mottaker finner GPSMAP 64s posisjonen din raskt og presist, og den opprettholder den selv i tett skog og dype daler. Fordelen er åpenbar – uansett om du befinner deg i en dyp skog eller bare nær høye bygninger og trær, kan du stole på at GPSMAP 64s hjelper deg med å finne veien når du trenger det som mest.

Finn retningen

GPSMAP 64s har et innebygd elektronisk kompass med tre akser og vippekompensasjon, slik at den viser riktig retning selv når du står i ro og ikke holder den vannrett. Den barometriske høydemåleren registrerer endringer i lufttrykket for å fastslå nøyaktig høyde over havet, og den kan til og med brukes til å registrere lufttrykk over tid, noe som gjør at du kan forutsi mulige væromslag.

Hold kontakten

Nå kan du dele friluftsopplevelsene dine med familie og venner på direkten – bare koble GPSMAP 64s til smarttelefonen og ta i bruk sporing i sanntid og Garmin Connect. Med smart varsling kan du ta i mot e-post, tekstmeldinger og varsler trådløst fra din kompatible iPhone® 4s eller nyere. Hold kontakten mens din dyrebare iPhone ligger trygt i ryggsekken.

Stol på Garmin

Den håndholdte GPSMAP 64s er en sann utendørsekspert – alle dens funksjoner er laget for å takle de hardeste og mest utfordrende miljøene. For å sikre førsteklasses lesbarhet under alle forhold har GPSMAP 64s en lyssterk 2,6 tommers fargeskjerm som kan leses av i solskinn og er lett å betjene med hansker i alle typer kalde, våte og ujevne omgivelser, takket være det knappebaserte brukergrensesnittet. Og med det doble batterisystemet får du friheten til å velge mellom å bruke en batteripakke som kan lades opp i enheten, eller simpelthen vanlige AA-batterier. Fulladet har GPSMAP 64s en kapasitet på opptil 16 timer, noe som gir deg nok strøm til en hel dag, selv om det skulle dukke opp noe uventet.

Utforsk terrenget

GPSMAP 64s leveres med en rekke navigasjonsfunksjoner. Bruk veipunkter, spor og ruter til trygg navigering utenfor allfarvei, og når du skal hjem igjen, kan du alltid stole på at TracBack viser vei.

Del trådløst

Del veipunkter, spor, ruter og geocacher trådløst med andre brukere som har kompatible enheter. Nå kan du gi vennene dine tilgang til favorittfjellturen eller -cachen din uten at du må bruke datamaskinen. Bare trykk på Send for å overføre informasjonen til en annen trådløs Garmin-enhet.

GPSMAP 64s kan også kobles til kompatible Garmin-enheter, deriblant VIRB™-actionkameraet og ekstra sensorer, slik som temperatursensoren tempe™ og pulsmåler.
Kartskjermen i GPSMAP 64s

Legg til kart

Det er enkelt å legge til flere kart på GPSMAP 64s med vårt store utvalg av detaljerte topografiske kart, maritime kart og veikart. Med 4 GB innebygd minne og et microSD-kortspor kan du enkelt og greit laste ned et av Garmins høykvalitets TOPO-kart og legge ut på stien, koble til forhåndslastede BlueChart® g2-kort til flotte dager på vannet eller City Navigator NT®-kartdata for å få detaljert ruting for veier (se Kart-kategorien for kompatibilitet). GPSMAP 64s har også støtte for BirdsEye™ Select-kart som gjør det mulig å laste ned høykvalitets rasterkart som du kan integrere med de andre kartene. I tillegg er 64s kompatibel med egendefinerte Garmin-kart, et kartformat som gjør om papirkart og elektroniske kart til nedlastbare kart for enheten, uten ekstra kostnad.

Morsomme funn

GPSMAP 64s støtter papirløs geocaching med 250 000 forhåndslastede cacher med tips og beskrivelser fra Geocaching.com. Uten papir blir du både mer miljøbevisst og mer effektiv. GPSMAP 64s lagrer og viser viktig informasjon, inkludert posisjon, terreng, vanskelighetsgrad, tips og beskrivelser. Det betyr at du ikke lenger må legge inn koordinater manuelt eller ta med utskrifter! 64s er tynn og lett, og den passer perfekt til alle utendørsaktiviteter.

Planlegg den neste turen

Ta kontrollen over ditt neste eventyr med Garmins kostnadsfrie turplanleggingsprogram BaseCamp™ som lar deg vise og organisere kart, veipunkter, ruter og spor. Med BaseCamp kan du til og med fortelle om dine siste friluftsopplevelser på en ny og imponerende måte ved hjelp av Garmin Adventures som du enkelt kan dele med venner, familie eller andre friluftsfolk. BaseCamp viser topografiske kartdata i 2D eller 3D på dataskjermen, deriblant konturlinjer og høydeprofiler.
¹GPSMAP 64s er en Bluetooth® Smart-enhet som kan synkroniseres trådløst med Bluetooth® Smart-kompatible telefoner. Kontakt mobiloperatøren for å bekrefte om telefonen din er kompatibel. Bluetooth®-navnet og -logoene er registrerte varemerker for Bluetooth SIG, Inc.

²Sporing i sanntid via Garmin Connect Mobile-programmet og smart varsling med iPhone® 4s eller nyere

iPhone er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land.

Write Your Own Review
DU ANMELDER:Garmin GPSMAP 64s
© MyCom.no Copyright. Raske nettsider og design fra Webexpressen.no